Adventi vásár – 2023.11.28-29

A tavalyi nevelési évben, még 2022 novemberében a szülőkkel közösen szervezve indult útjára óvodánkban az adventi vásár hagyománya az első vásár megtartásával. Ennek során szinte minden családot sikerült bevonni így vagy úgy. Volt, aki csodálatos ajándékokat készített, hozott, és volt aki ezt megvásárolta. Legnagyobb örömünkre azonban a szülők zöme hozott is, vitt is.

Az idei nevelési évben, a szülők szervezésével 2023.november 28-29-én megtartottuk óvodánk második adventi vásárát.  A családok aktivitása és érdeklődése felülmúlta a tavalyit, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk mindenkinek!

Mind a tavalyi, mind az idei évben a vásár célja óvodánk alapítványának támogatása volt.

Alapítványunk bevételéből a csoportok Mikulás-napi ajándékozását, fejlesztő eszközök vásárlását, illetve különleges, tudást és szórakozást együttesen kínáló programokon való részvételt finanszírozunk. Így minden óvodásunknak jut játék, fejlesztő eszköz, valamint az esélyegyenlőség jegyében a gyengébb anyagi körülmények közt nevelődő gyermekeknek is lehetőségük van részt venni igényes, nagyobb összegbe kerülő programokon.

Kedves Szülők! Köszönjük a szervezést, a felajánlásokat, valamint a pakolást, az árusítást. Köszönet a sok energiáért és időért, amelyet ebbe a programba belefektettek!

Reményeink szerint jövőre Önökkel együtt, ugyanitt és ugyanígy!:-)

A teljesség igénye nélkül megtekinthető pár kép a csodálatos ajándékokról, valamint a vásári forgatagról.

Szerző: Glázer Márta, óvodapedagógus

Megszakítás