Kisróka csoport

A csoport munkatársai:

Glázer Márta, Márti néni – óvodapedagógus

Balláné Borbély Mónika, Móni néni – pedagógiai asszisztens

Fábián Józsefné, Kata néni – dajka

A Kisróka csoportba jelenleg 22 gyermek jár. Két munkatársammal, Móni nénivel és Kata nénivel  közös értékrendszerrel és tökéletes összhangban dolgozunk azért, hogy a hozzánk járó gyermekek a velünk töltött időben boldogok és kiegyensúlyozottak legyenek.

Szeretünk együtt lenni, nevetni, sok zenét hallgatni, táncolni, énekelni, csodás dolgokat alkotni, mozogni, verselni, mesét hallgatni, nagyokat beszélgetni. Nálunk minden nap történik valami izgalmas és egyedi, hasznos, kreatív és szórakoztató.

Nincsen nap ölelés nélkül, mert számunkra az érzelmi biztonság, a derűs, elfogadó légkör mindennek az alapja.

Hiszünk a mozgás mindent fejlesztő erejében, ezért ezt a tevékenységet kiemelten kezeljük, legyen szó udvarról, tornateremről vagy csoportszobáról.

A gyermekek egyéni képességeit figyelembe véve, játékba ágyazott tevékenykedtetéssel, differenciált bánásmóddal biztosítjuk a fejlődésüket.  

A szülők megbecsülésével, az óvodai életbe való bevonásukkal törekszünk arra, hogy nálunk ne csak a gyermek érezze jól magát. Fontos a családok felénk való bizalma és elfogadása, hiszen csak így valósulhat meg a gyermekek harmonikus fejlődése.

Megszakítás