Miklósi Futónapról jelentjük!

Városunkban az idén hetedik alkalommal rendezték meg a Miklósi Futónapot, ahol több távot is meghirdettek. Az 500 méteres Csemete futamtól kezdve a 800 méteres Nebuló futamon keresztül egészen a 21 km-es félmaratoni távig összesen 6 variációban lehetett nevezni.

Óvodánk programjában kiemelt szerepe van a mozgásnak, így szinte minden évben képviseltetjük magunkat a Csemete futamon néhány hozzánk járó lelkes családdal.

Idén 9 gyermekkel a Fáni kiscsoport óvodapedagógusa, Szalay Laura, valamint Zsigóné Török Zita, pedagógiai asszisztens, és Lakatos Ervinné, dajka vettek részt az óvoda színeiben.

Szalay Laura kolléganőt kérdeztem az eseményről:

– Laura, miért tartottad fontosnak a részvételt?

– Elsősorban óvodapedagógusként, de egészséges életmód tanácsadóként, valamint sportoktatói végzettségem miatt is fontosnak tartom már kisgyermekkorban ezen kompetenciák kialakítását, tudatosítását. Éppen ezért élve a Miklósi Futónap adta lehetőséggel, ösztönöztem a hozzám járó kiscsoportos gyermekeim szüleit a rendezvényen való közös részvételre.

– Milyen volt a verseny, hogy éreztétek magatokat?-

Büszkén futottuk le közösen a Mocorgó óvoda Fáni csoport színeiben a Csemete futamot, ami 500 méter. Terveim szerint jövőre újra ott leszünk.

– Gratulálunk Nektek a Mocorgó óvoda kollektívája nevében, és hajrá jövőre is!

Szerzők: Szalay Laura és Glázer Márta, óvodapedagógusok

Megszakítás